Afkoelen: Kan ik iets tegen klimaatverandering doen?

zondag 20 oktober 2019 | aanvang 20:00 uur | Locatie: Leeuwendaalkerk | toegang gratis

De aarde warmt op. Sommigen spreken van een klimaatcrisis. Scholieren staken, huiseigenaren installeren zonnepanelen, vegetarisch eten rukt op. Tegelijkertijd is de bijdrage van een individu verwaarloosbaar klein en worden we verleid door gadgets, verre vliegvakanties en het gemak van de auto. In deze lezing gaat Jasper Faber in op klimaatverandering: waarom is het een probleem, wat zijn de oorzaken en wat kunnen wij er tegen doen?

Spreker:
Jasper Faber

Jasper Faber (1969) is coordinator in de studies van CE Delft naar milieubeleid voor lucht- en zeevaart. Zijn werk heeft zich de afgelopen jaren gefocust op beleidsinstrumenten die tot doel hebben de impact van scheepverkeer op klimaatsverandering te verminderen.