Uitdagingen van de energietransitie

zondag 22 september 2024 | aanvang 20:00 uur | Sprekers: Diederik Kuipers en Bart Kers
Locatie: Leeuwendaalkerk | toegang gratis

De energietransitie is volop bezig in Rijswijk en Den Haag. We zien steeds meer zonnepanelen, warmtepompen en elektrische auto’s verschijnen. Maar kan het elektriciteitsnet dat wel aan? En hoe gaat dit mijn leven be├»nvloeden? De sprekers van deze Leeuwendaallezing werken bij de regionale netbeheerder. Ze nemen ons mee langs de vele uitdagingen van de energietransitie.

Sprekers: Diederik Kuipers en Bart Kers

Diederik Kuipers werkt op de afdeling Innovatie van de regionale netbeheerder Stedin. Hij geeft daar gevraagd en ongevraagd advies om de energietransitie te helpen versnellen. Bart Kers is Netstrateeg bij Stedin en heeft onder andere gerekend aan het elektriciteitsnet van de wijk Leeuwendaal in Rijswijk, werk waarvan hij graag iets van laat zien tijdens deze lezing.

.