Leeuwendaallezing 12 juli 2020: Moeders, dochters en zussen in de prostitutie

zondag 12 juli 2020 | aanvang 20:00 uur | Locatie: Leeuwendaalkerk | toegang gratis

Let op! Als u deze lezing fysiek wilt bijwonen, dient u zich vooraf aan te melden. Gebruik hiervoor het formulier onderaan dit bericht.

In Nederland werken naar schatting zo’n 20.000 tot 30.000 mensen (voornamelijk vrouwen) in de prostitutie. Stichting De Haven is er voor deze moeders, dochters en zussen in de seksindustrie. Ze bieden intensief veldwerk, prostitutie maatschappelijk werk en een uitstapprogramma op maat. De meeste vrouwen hebben niet zelf gekozen voor het werk in de prostitutie. Ze zijn gedwongen door pooiers, door familie of door omstandigheden zoals armoede.

Als gevolg van Corona zijn er honderden vrouwen in grote problemen gekomen. De seksindustrie is dicht en vrouwen staan zonder inkomen op straat. Veel van hen hebben -nog steeds- dagelijks te maken met broodnood en hoog oplopende schulden. Aan de andere kant zijn er ook vrouwen die Covid-19 aangrijpen om acuut te breken met de seksindustrie.

Spreker: Hans Borghuis
Hans Borghuis werkt als spreker en relatiemanager voor Stichting De Haven. Tijdens de Leeuwendaallezing op zondag 12 juli neemt hij jou –onder andere aan de hand van verhalen van vrouwen- mee in de noodsituatie in de prostitutie.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.